Rămâneți conectat         youtube   

 

Urmareste-ne pe retelele unde suntem prezenti. Cu un simplu Like (Facebook, Google+ Follow (Twitter), Subscribe (YouTube) te poti conecta la noutatile oferite de noi si vei putea fi la curent cu oportunitatile existente.//

 

Iti reamintim ca membri Clubului nostru acumuleaza puncte la fiecare sticla de vin achizitionata (inscrie-te aici in club). Punctele pot fi transformate in produse din boutique-ul SERVE (pahare de vin, tirbusoane, decantere, carti despre vinuri si gastronomie), personalizari gratuite, excursii private la crama SERVE din Ceptura pentru tine si prietenii tai si multe altele.

Transforma-ti punctele in:

Acesta este doar unul dintre avantajele membrilor Clubului Cavalerilor – SERVE. Evenimente organizate speciale pentru membri clubului, o comunitate de pasionati, acces la noi in crama, preturi preferentiale pentru membri activi, mini cursuri de degustare organizate pentru membri, posibilitatea de a achizitiona in exclusivitate vinuri de colectie care nu sunt ofertite publicului larg si acces direct la unul dintre cei mai buni oenologi ai Romaniei, Dl Rotarescu care de 18ani este creatorul vinurilor SERVE (Vinul Cavalerului si Terra Romana).