Milenium Rosu 2013 Magnum

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

104,00 RON

Info

An de recoltă: 2013
Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră
Podgorie: DOC CMD Dealu Mare
Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente
Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra, piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini, alcool bine integrat, final persistent
Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolată neagră
Temperatura de servire: 16-18° C
Potenţial de învechire: 10 ani

Milenium Rosu 2013 Magnum poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 8 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Acest vin a fost creat pentru prima dată în 1998.  De-a lungul anilor i-am conturat personalitatea, creându-l din asamblarea unora din cele mai reprezentative loturi de vin din fiecare soi care il compune.

Anul 2013, un an foarte favorabil cantitativ, a permis si obtinerea unor vinuri de calitate deosebita. Cantitatea de apa bine repartizata de-a lungul anului, temperaturile moderate si toamna blanda au permis ca cele trei soiuri rosii sa acumuleze tot ce aveau nevoie pentru ca, impreuna, sa formeze un vin deosebit.

Milenium Roșu 2013 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Feteasca Neagră, soiul pur românesc caracterizat prin gustul complex, condimentat și tanini eleganți, împrumută din aciditatea și aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de suplețea Merlot-ului pentru a crea un vin echilibrat, care aminteste de unele vinuri franceze. Aciditatea buna, taninii puternici dar supli si fini, alcoolul bine integrat, finalul persistent fac din acest vin un bun acompaniator al celor mai sofisticate feluri de mâncare.

Servit la 16-18° C, recomandăm Milenium Roşu 2013 alături de meniuri din carne roşie sau vânat, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra.

Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 10 ani.

Comanda vin Cabernet Sauvignon prin intermediul magazinului de vinuri online Clubul Cavalerilor.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta