Regulament

CLUBUL CAVALERILOR a fost conceput pentru a crea o legătură directă între noi - producătorul de vinuri şi Dumneavoastră - amatorul de vin. Dacă vinurile noastre vă vor convinge să ne deveniţi client, veţi beneficia nu numai de oferte speciale şi exclusive, ci şi de o întreagă gamă de servicii suplimentare gratuite.

1. Iniţiatorul 

Iniţiatorul Clubului Cavalerilor este Contele Guy TYREL de POIX, fondatorul Grupului SERVE. Acest club va fi aşadar "administrat" de colectivul firmelor S.E.R.V.E.

2. Înscrierea ca membru 

Înscrierea în Clubul Cavalerilor se face prin completarea formularului de înscriere; acesta este disponibil fie online pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro fie direct la Dumneavoastră, expediat prin fax sau poşta, după preferinţă. Informaţiile furnizate în acest formular trebuie să fie corecte şi complete; în cazul furnizării unor date false sau incomplete S.E.R.V.E. îşi rezervă dreptul să refuze sau să anuleze calitatea de membru. 

După completarea şi transmiterea formularului veţi primi un mesaj de validare a înscrierii precum şi o parolă de acces care vă va permite să vizualizaţi ofertele noastre înscrise pe site; la prima accesare a site-ului vi se va solicita modificarea parolei. La livrarea primei Dumneavoastră comenzi veţi primi şi cardul de membru al Clubului. 

 

Pot deveni membri ai Clubului Cavalerilor doar persoanele care au vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data înscrierii) şi care au domiciliul în România. 

3. Protecţia datelor personale
 

Scopurile colectării datelor sunt următoarele: înregistrarea membrilor, facturarea produselor şi înmânarea cadourilor. Prin înscrierea în Clubul Cavalerilor şi completarea acestor date sunteţi de acord să primiţi pe e-mail/fax/poştă, la adresa furnizată la înscriere, materiale informative, oferte speciale sau comunicări din partea grupului SERVE. 
 
Pentru toate persoanele înscrise se vor colecta următoarele date: numele complet şi adresa de email/poştală. Pentru efectuarea livrărilor şi înmânarea cadourilor se va solicita adresa de livrare şi un număr de telefon pentru programarea livrării. 

 

Tuturor membrilor înscrişi în Clubul Cavalerilor le sunt garantate drepturile  în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată de către SC SERVE SA, Strada Păstorului 48-50, Sector 2, Bucureşti, fax 021.222.32.57, email clubulcavalerilor@serve.ro. SC SERVE SA este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr 11784. 

 

La cererea scrisă a participanţilor, datată şi semnată, expediată pe adresa SC SERVE SA, Strada Păstorului 48-50, Sector 2, Bucureşti, aceasta se obligă:
 • să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
 • să înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului la cererea acestuia.

4. Avantaje 

A fi membru înseamnă :

 1. să fiţi integrat în programul nostru de fidelizare care vă permite să obţineţi gratuit, la alegerea Dumneavoastră diverse obiecte și materiale pentru degustarea vinului (disponibile pe site in cadrul categoriei "boutique");
 2. să primiţi periodic informaţii din lumea vinului şi a gastronomiei; 
 3. să beneficiaţi de oferte speciale şi exclusive pentru vinurile aflate în vânzare precum şi pentru vinurile din producţia noastră care nu se mai află pe piaţă sau sunt destinate exclusiv Clubului.
 4. pentru comenzi de minim 100 de lei in Bucuresti si 200 de lei in provincie  beneficiaţi de livrare gratuită la adresa pe care o doriţi, astfel: în termen de 24 de ore în Bucureşti de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00; în ţară – în oraşele Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Roman, Sibiu, Tg. Jiu, Tg. Mureş, Timişoara -  în termen mediu de 72 de ore lucratoare; pentru livrări în alte zone vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la clubulcavalerilor@serve.ro şi vă vom răspunde punctual, în funcţie de adresa de livrare şi de cantitatea de vin comandată. 
  Această regulă nu se aplică produselor de vinotecă.
 5. pentru livrarile realizate prin curier comanda se achita in avans. 
 6. pentru ridicarea coletelor de la sediul nostru din str. Pastorului 48-50 nu se vor percepe taxe de transport.
 7. devenind membru al Clubului Cavalerilor, veţi fi înscris automat la concursurile organizate de noi şi veţi fi primul informat despre ofertele noastre speciale, despre lansările noastre de produse noi, veţi fi invitat la degustările pe care le vom organiza periodic şi la programul "sticle deschise" de la crama noastră din Ceptura.
5. Mecanism program de fidelizare 
 
La fiecare achiziţie, în funcţie de cantitate, gama şi sortimentul ales, veţi primi un număr de puncte. Punctele acumulate vă vor permite alegerea unui cadou constând într-unul din obiectele din lista noastră "boutique" care este afişata pe site. Astfel se vor acorda: 
 
Gama Puncte/sticla
Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc, Riesling 2
Vinul Cavalerului Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Roze 2
Terra Romana Sauvignon Blanc/Feteasca Alba 3
Terra Romana Milenium Alb 4
Terra Romana Milenium Rosu 4
Terra Romana Milenium Rosu Magnum 8
Terra Romana Cabernet Sauvignon 3
Terra Romana Rose 3
Terra Romana Feteasca Neagra 3
Terra Romana Feteasca Alba 5
Terra Romana Chardonnay 5
Cuvee Amaury 6
Cuvee  Charlotte 9
Cuvee Charlotte Magnum 20
Cuvee Guy de Poix 12
 
Punctele nu sunt transferabile între membrii Clubului Cavalerilor şi nu pot fi acumulate retroactiv. 

 

Durata de valabilitate a punctelor este de trei ani calendaristici începând cu prima achiziţie şi se acordă şi pentru produsele aflate în promoţie. 


La înscriere toţi membrii vor avea calitatea de membru SILVER. 

La acumularea unui număr de 1500 puncte/an (365 zile) veţi deveni membru GOLD, beneficiind astfel de reduceri de preţuri suplimentare. 

La acumularea unui număr de 3000 puncte/an (365 zile) veţi deveni membru PLATINUM, beneficiind astfel de reduceri de preţuri şi servicii suplimentare faţă de membri GOLD. 

Calitatea de membru GOLD sau PLATINUM se acordă pe o perioadă de un an şi se prelungeşte numai dacă pe această perioadă sunt îndeplinite condiţiile din prezentul regulament referitoare la membrii GOLD respectiv PLATINUM. 

De asemenea, în cazul în care un membru înscrie o altă persoană în club, va primi 50% din punctele acumulate în primul an de membrul atras.

6. Returnarea produselor:

Politica de returnare a produselor este afisata pe prima pagina a site-ului.

7. Altele 

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observaţie, sugestie sau problemă legată de Clubul Cavalerilor vă rugăm să ne scrieţi la adresa clubulcavalerilor@serve.ro sau pe adresa poştala a societăţiiS.E.R.V.E. S.A. cu sediul secundar în Strada Păstorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucureşti, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr J40/5734/1994, având cod unic de identificare RO5511839, societate membră a grupului SERVE care va administra Clubul din care faceţi parte.

Descarca Regulamentul