Scrisoarea fondatorului

Stimate cititor, 

Echipa SERVE şi cu mine am dorit să creăm Clubul Cavalerilor din respect pentru credinţa noastră conform căreia vinul nu este numai o băutură, este simbioza între vie şi viticultor; viticultor care, prin efortul depus şi cu ajutorul naturii, reuşeşte să exprime tot ce poate fi mai bun din strugurele pe care îl cultivă. 
Vinul… băutură veche de milenii care întotdeauna a adunat oamenii împreună şi care, consumată cu moderaţie, este o sursă de plăcere şi de sănătate recunoscută şi de cei mai renumiţi savanţi; Louis Pasteur spunea "vinul este cea mai igienică dintre băuturi". 

 

Din păcate însă, ritmul alert al ultimilor ani nu a mai permis multora dintre noi contactul direct cu natura, şi nici cu via sau cu strugurele şi cu producătorul lui, acolo, la el acasă, în crama unde ne îmbie cu ultimele sale recolte sau cu recolte atât de vechi că le-am uitat şi gustul… Pentru toate aceste motive noi credem că, dacă amatorul de vin nu mai poate ajunge la cramă, trebuie să ajungă crama la el… şi astfel am definit scopul acestui club. 

 

Mai mult decat un simplu magazin virtual, dorim ca acest club să fie un "loc de întâlnire" agreabil de unde să puteţi, aşezându-vă în faţa calculatorului, să intraţi în "culisele" cramei noastre, să aflaţi ultimele noutăţi despre lumea vinului, să fiţi la curent cu evoluţia recoltei sau chiar să obţineţi sfaturi referitoare la asortarea vinului cu felul de mâncare pe care vi-l doriţi sau pe care l-aţi preparat deja, sau să fiţi invitat la degustări şi la activitătile noastre "sticle deschise" organizate la cramă. De asemenea, mai puteţi beneficia de programul nostru de fidelitate (smart drinker) care vă va da posibilitatea de a acumula puncte la fiecare achiziţie de vin pe care o faceţi, având astfel acces la produse exclusive din lumea vinului. 

 

In plus, fiecare membru va avea la dispoziţie un spaţiu personalizat pentru a comunica cu noi în orice problemă – legată de vinuri – veţi considera utilă pentru Dumneavoastră (sugestii, critici, informaţii gastronomice, etc). Vom încerca să răspundem prompt tuturor cerinţelor şi întrebărilor Dumneavoastră şi vom asimila criticile pe care ni le veţi face pentru a ne imbunătăţi activitatea. 

 

Acestea fiind zise, vă aşteptăm cu plăcere să deveniţi membru în Clubul Cavalerilor. Veţi găsi detalii despre funcţionarea Clubului în Regulamentul publicat pe site. 


Proprietar SERVE şi iniţiator al Clubului Cavalerilor, 
Conte Guy TYREL de POIX