1. DEFINITII

S.E.R.V.E. SA. este societatea care administreaza domeniul “ www.clubulcavalerilor.ro “ si “ www.serve.ro  “ (numite in continuare, atat impreuna cat si separat "SITE"). S.E.R.V.E. SA denumita in continuare SOCIETATE/SOCIETATEA, este o societate comerciala organizata in baza legii romane,  cu sediul social in orasul BUCURESTI  Strada Banu Antonache 53, Sector nr. de ordine in  Registrul Comertului J40/5734/1994, cod unic de inregistrare RO5511839, având cod IBAN: RO69 BRDE 450S V713 3636 4500, deschis la BRD SMCC

S.E.R.V.E. SA. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui SITE, precum si Termenii si conditiile de utilizare, preturile si specificatiile produselor, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Accesand pagina Termeni si Conditii veti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-urile www.clubulcavalerilor.ro si www.serve.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-urilor, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Intregul continut al site-ului www.clubulcavalerilor.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.E.R.V.E. S.A. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail clubulcavalerilor@serve.ro

 S.E.R.V.E S.A. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Politica de Retur “.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea prin intermediul site-ului www.clubulcavalerilor.ro .

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

PRECIZARE: Societatea S.E.R.V.E. SA nu incurajeaza consumul excesiv de alcool, acesta daunand grav sanatatii.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre SOCIETATE UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre SOCIETATE intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SOCIETATEA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SOCIETATE, sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE – orice produs mentionat in COMANDA, care urmeaza a fi furnizat de catre SOCIETATE, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SOCIETATE (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SOCIETATE si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite SOCIETATII intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre SOCIETATE CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SOCIETATE, indiferent de modalitatea de livrare.

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra PRODUSELOR si/sau promotiilor desfasurate de catre SOCIETATE intr-o anumita perioada.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SOCIETATII.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile. 

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR  disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SOCIETATII, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SOCIETATEA. In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa SOCIETATII, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre SOCIETATE ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE din COMANDA. Daca  modificam cantitatea de PRODUSE  din COMANDA,  vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia SOCIETATII la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre SOCIETATE si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la SOCIETATE a confirmarii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre SOCIETATE pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

3.CUM PUTETI COMANDA

 On-line standard: va autentificati in contul dumneavoastra sau va creati un cont nou pe site-ul nostru cu ajutorul butonului ” Inregistreaza-te”, selectati produsele care va intereseaza, apoi dati click pe butonul ”Adauga in Cos”. Cand ati terminat de facut cumparaturile, apasati pe butonul ”Finalizeaza Comanda” pentru a incepe procedura de achizitie.

In cazul in care uitati parola selectata pentru contul dumneavoastra, aveți posibilitatea de a o reseta accesand  link-ul creat in acest sens pe pagina ”Contul Meu”.

 On-line rapid: completati adresa de e-mail si telefonul in cadrul rubricii ”Comanda fara inregistrare” dupa care urmati procedurile recomantate pe SITE

 Prin e-mail la adresa clubulcavalerilor@serve.ro unde va fi necesar sa ne transmiteti urmatoarele informatii:

   date de identificare: nume si prenume sau nume firma (daca este cazul), datele de identificare ale  firmei(daca este cazul), cont bancar(daca este cazul), adresa e-mail, numarul de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare a produselor si intervalul orar in care sunteti disponibil pentru a primi produsele.

 • informatii complete despre produsele comandate: numele fiecarui produs asa cum apare pe site, codul lui si numarul de bucati dorit pentru fiecare produs in parte.
 • modalitatea de plata dorita.

 Telefonic de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.30 la numarul 0723.625.667 sau 021.222.84.56

Va fi necesar sa transmiteti telefonic aceleasi informatii ca si in cazul comenzii prin e-mail: datele de autentificare, produsele comandate si modalitatea de plata.

 Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani vor putea comanda !

4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR  prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si  includ T.V.A 19%.  

In cazul platilor online SOCIETATEA nu este/nu poate fi facut responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.

SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

5. MODALITATEA DE PLATA

Plata se poate face prin urmatoarele metode: 

on-line cu card bancar, folosind serviciile EuPlatesc. Toate comisioanele aferente platii cu cardul sunt suportate de catre S.E.R.V.E S.A. EuPlatesc garanteaza atat securitatea tranzactiei si a datelor personale de pe card, cat si corectitudinea serviciilor noastre.

ramburs, la livrarea produselor de catre curier.

prin virament bancar in contul RO69 BRDE 450S V713 3636 4500, deschis la BRD SMCC. Termenul de livrare se va contoriza ulterior confirmarii platii.

 6. CONDITII DE LIVRARE

livrarea este gratuita pentru comenzi ce depasesc suma de 100 RON in Bucuresti si 200 RON in tara, termenul standard de livrare se va efectua  în termen de 24 de ore în Bucureşti de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00; în ţară – în oraşele Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Roman, Sibiu, Tg. Jiu, Tg. Mureş, Timişoara -  în termen mediu de 72 de ore lucratoare; pentru livrări în alte zone vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la clubulcavalerilor@serve.ro  şi vă vom răspunde punctual, în funcţie de adresa de livrare şi de cantitatea de vin comandată.

pentru comenzi ce nu depasesc suma de de 100 RON in Bucuresti si 200 RON in tara, costul transportului va fi aplicat conform sumei comunicate  pe SITE, la momentul finalizarii Comenzii

 La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului si existenta facturii fiscale. Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat.

7. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre SOCIETATE si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier).

8. DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 10 (zece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, SOCIETATEA va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii SOCIETATII de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT. 

CLIENTUL va fi contactat de catre SOCIETATE pentru a i se comunica metoda de rambursare a banilor.

SOCIETATEA va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

9. PUBLICITATE/COMUNICARE

NEWSLETTERELE SOCIETATII sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SOCIETATE. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

 Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

 Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
b) telecopiator (fax);
c) adresa de posta electronica (e-mail).

Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat; 
b) imprimat adresat; 
c) scrisoare tipizata; 
d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
e) catalog; 
f)  telefon cu interventie umana; 
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
h) radio; 
i)  videofon (telefon cu imagine); 
j)  videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
k) posta electronica (e-mail); 
l)  telecopiator (fax); 
m) televiziune (teleshopping).

10. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

SOCIETATEA poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia. 

SOCIETATEA va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

11. INFORMATII LEGALE

11.1. RASPUNDEREA SOCIETATII

SOCIETATEA nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

11.3. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.E.R.V.E. SA este inscrisa in registrul operatorilor de date cu caracter personal sub numarul 11784/06.07.2009;

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace mixte (manuale si automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate. Persoanele care prelucreaza, in numele S.E.R.V.E. S.A., date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca o clauza de confidentialitate;

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate;

Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator si parola, fiind reglementat prin roluri si drepturi de acces). Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall, precum si de solutii antivirus actualizat permanent.

S.E.R.V.E. S.A. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate membrilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII si a tertilor cu care SOCIETATEA are relatii de orice natura);
 • participarea la concursuri, promotii;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
 • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
 • cercetari de piata;

SOCIETATEA nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege. 

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa sus mentionata a SOCIETATII UTILIZATORII/CLIENTII  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • - confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • - sa intervina asupra datelor transmise; 
 • - sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. 


Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro