Milenium Rosu 2016

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

48,50 RON

Info

An de recoltă: 2015

Soiul de struguri: Merlot 65.6 %, Cabernet Sauvignon 20.1 %, Fetească Neagră 14.1 %

Podgorie: Dealurile Munteniei, IG

Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.

Gust: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra, piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini, alcool bine integrat, final lung, persistent.

Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.

Temperatura de servire: 15-17°C

Potențial de învechire: 10 ani

Milenium Rosu 2016 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 4 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Acest vin a fost creat pentru prima dată în recolta 1998. De-a lungul anilor, i-am conturat personalitatea, creându-l din asamblarea unei selectii de soiuri astfel incat sa ii amelioram an de an calitatile.

In Ceptura, anul 2015 a fost un an care ne-a rasfatat cu vinuri rosii complexe, intense si cu potential bun de invechire. Astfel, asocierea clasica deja pentru SERVE a celor trei soiuri rosii de prestigiu – Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra a avut ca rezultat un vin care depaseste anii anteriori.

Milenium Roșu 2015 pune in lumina cele mai valoroase însușiri ale celor trei soiuri care îl compun. De la Merlot (majoritar) are eleganta și notele catifelate, neagresive ale taninilor. Cabernet Sauvignon ii susține structura și consistenta iar Feteasca Neagră îl completează aromatic și ii complexifica gustul. Aciditatea buna, taninii puternici dar supli si fini, alcoolul bine integrat, finalul persistent fac din acest vin un bun acompaniator al celor mai sofisticate feluri de mâncare.

Servit la 15-17° C, recomandăm Milenium Roşu 2015 alături de meniuri din carne roşie sau vânat, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra.

Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 10 ani.

Comanda vin Cabernet Sauvignon prin intermediul magazinului de vinuri online Clubul Cavalerilor.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta