Domaine Peraldi Clos du Cardinal 2009

Stoc epuizat

Fii primul care evalueaza acest produs.

110,40 RON

Info

An de recoltă: 2009
Soiul de struguri: Sciaccarellu
Miros: nas fin, complex, picant, fructe roșii de pădure și migdale, lemn discret și elegant.
Gust: atac rotund, voluminos, finală acompaniată de tanini prezenți, dar deja îmblânziți. Persistent și complex, vin aromat și elegant
Cu ce meniu se serveşte: vânat, mistreț și brânzeturi fine
Temperatura de servire: 16-17°C, recomandăm sa îl lăsați să respire minim 1 oră înainte de a îl consuma, de preferat in carafă (decanter)
Potenţial de învechire: apogeu către anul 2024

Informatii produs

Pentru ca să înţelegeţi mai bine caracteristicile celor de la SERVE, am adus pentru voi surorile lor mai mari: vinurile Corsicane de la Domaine Peraldi, domeniu reînfiinţat de Contele Louis de Poix, tatăl lui Guy, după o „hibernare” de aproape o jumătate de secol.

Vin creat de Guy împreuna cu oenologul Christophe GEORGE, numai în anii excepţionali, «le Clos du Cardinal» se doreşte a fi cea mai pură formă a acestui soi exclusiv Corsican care este SCIACCARELLU. Provenind din cele mai valoroase parcele de pe Domeniul Peraldi, maturat parţial în baricuri noi, parţial în butoaie de unul şi doi ani, acest vin deosebit se doreşte ambasadorul renaşterii viticulturii Corsicane. Prima «ediţie» a fost recolta 1986.

Vinuri bune romanesti distribuite de SERVE. Comanda vin romanesc de calitate prin intermediul magazinului de vinuri online Clubul Cavalerilor.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta