Merlot 2014

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

26,50 RON

Info

An: 2014
Soiul de struguri: Merlot
Podgoria: Colinele Dobrogei, IG
Miros: fructe roşii, zmeură, vişină coaptă, scorţişoară
Gust:complex, fructat, arome de zmeură, vişină coaptă, coacăze roşii, vanilie; tanini eleganţi, aciditate bună, bine integrată, corp mediu spre lung cu o bună persistenţă. Aproximativ 40% din cantitate a fost maturată în baricuri din lemn românesc şi francez de 1-3 ani, pentru o perioadă de 10-12 luni
Cu ce meniu se serveste: preparate din carne roşie, brânzeturi maturate, miel la cuptor
Temperatura de servire: 17°C

Merlot 2014 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

În 2014, un an usor mai rece decât de obicei, toamna calda şi lungă a permis o bună maturare a strugurilor roşii, în zona Munteniei. Astfel, Vinul Cavalerului Merlot 2014 este un vin structurat si complex, ce exprima perfect notele de fructe roşii specifice soiului şi încântă prin taninii eleganţi şi mirosul discret de scorţişoară. Am maturat o parte din cantitate (aproximativ 40%) in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, si astfel am creat un Merlot care este o adevarată infuzie de arome: un vin "înnobilat" prin vinificaţie, însă uşor de savurat.

Merlot 2014 va acompania perfect preparate din carne rosie, rata la cuptor, preparate din carne de curcan şi branzeturi maturate. Va recomandam sa il degustati la 17⁰C.

Vinuri vechi de vanzare de catre magazinul de vinuri online din Bucuresti Clubul Cavalerilor. Livrare vin de calitate la domiciliu!

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta