Rezerva Contelui Alb 2016

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

30,00 RON

Info

An de recoltă: 2016
Soiul de struguri: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros:Proaspăt, citric, floral (flori de lamâi și salcâm)
Gust: arome de citrice (grapefruit, pomelo) și măr ionathan, mineral, crocant.
Cu ce meniu se serveşte:ca aperitiv , salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare
Temperatura de servire: 12-13°C

Rezerva Contelui Alb 2016 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Rezerva Conteluieste o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.

Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate de noi in anul 2005 in  Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.

Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.

Rezerva Contelui Alb recolta 2016 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay.

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este colecţia ce vă oferă o experienţă SERVE. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla vinurile după inspiraţie si in armonie cu roadele naturii, pentru a crea vinuri seducatoare in stilul sau deja consacrat.

Magazin vinuri vechi Bucuresti. Livrare vinuri la domiciliu de catre Clubul Cavalerilor.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta