Rezerva Contelui Alb 2017

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

30,00 RON

Info


An de recoltă: 2017
Soiul de struguri: Riesling 50 %,Sauvignon Blanc 42.5 %, Fetească Albă 7,5 %
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros: Proaspăt, citric, grapefruit, floral (flori de lamâi și salcâm)
Gust: arome de citrice (grapefruit, pomelo) și măr ionathan, mineral, crocant.
Cu ce meniu se serveşte: ca aperitiv , salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare.
Temperatura de servire: 12 -13° C

Rezerva Contelui Alb 2017 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.

Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate de noi in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.

Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.

Rezerva Contelui Alb recolta 2017 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Riesling, Sauvignon Blanc si Fetească Albă.

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este o colecţie ce vă oferă o experienţă SERVE și nu o rețetă prestabilită. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie. Rezultatul vă lăsăm să îl evaluați singuri.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta