Rezerva Contelui Roze 2016

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

28,00 RON

Info

An de recoltă: 2016
Soiul de struguri:Fetească Neagră
Podgoria: Colinele Dobrogei, IG
Miros:zmeură, fragi si pepene galben
Gust: fructat (zmeură, fragi, pepene galben), proaspăt, echilibrat, răcoritor
Cu ce meniu se serveşte:ca aperitiv , salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
Temperatura de servire: 12-13°C

Rezerva Contelui Roze 2016 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Rezerva Conteluieste o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.

Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din vii mature inființate in anul 2005 in viile noastre din Cogealac. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați cu camioane frigorifice la crama din Ceptura unde sunt vinificați in aceeași zi. Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.

În 2016 am ales pentru rozeul din colecția Rezerva Contelui un vin 100% Fetească Neagră care vă va cuceri, in mod sigur, cu aromele sale de fructe de pădure si pepene galben.

Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este colecţia ce vă oferă o experienţă SERVE. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla vinurile după inspiraţie si in armonie cu roadele naturii, pentru a crea vinuri seducatoare in stilul sau deja consacrat.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta