Sauvignon Blanc 2018

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

27,75 RON

Info


An de recoltă: 2017
Soiuri de struguri: Sauvignon Blanc
Podgoria: zona Cogealac, vin varietal
Miros: proaspat, citrice, grapefruit, floare de soc, kiwi
Gust: proaspăt şi elegant, un vin echilibrat cu aciditate placuta, arome intense de fructe exotice (grapefruit şi pomelo) şi postgust persistent
Cu ce meniu se serveşte: salate de vară, peşte, fructe de mare, pui, brânzeturi proaspete, telemea de capra, cheddar
Temperatura de servire: 12-13°C

Sauvignon Blanc 2018 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Sauvignon Blanc 2016 încorporează caracteristicile tipice ale acestui soi de struguri și are o aciditate bine integrată, care ii conferă o prospețime deosebită. Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2016 este un vin proaspăt şi uşor de savurat…un vin potrivit pentru orice zi a saptamanii.

Anul 2016, un an dificil, cu perioade fierbinți și secetoase vara, alternate cu ploi și temperaturi scăzute dar urmate de o toamnă frumoasă, ne-a oferit o recoltă de o calitate deosebită pentru vinurile albe.

Strugurii provin din vii plantate in anii 2005 şi 2006, situate în Cogealac, Jud Constanta; culeşi în lăzi de 250 kg şi transportaţi la cramă în camioane frigorifice la temperatura de 8°C, strugurii sunt apoi triaţi a doua oară la recepţia în cramă. Sunt mai întâi desciorchinaţi şi apoi zdrobiţi, transportaţi cu ajutorul benzilor de cauciuc direct în presa pneumatică. După presare, mustul este vinificat conform celor mai moderne tehnici, la temperatura de 17° – 18°C, proces care durează circa 3 săptămâni.

Vă recomandăm să-l serviți la o temperatură de 12-13 °C ca aperitiv sau acompaniat de preparate din pește, fructe de mare, carne de pasare sau brânzeturi.

Vinuri vechi de vanzare de catre magazinul de vinuri online din Bucuresti Clubul Cavalerilor. Livrare vin de calitate la domiciliu! .

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta