Chardonnay 2018

In Stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

27,75 RON

Info


An de recoltă: 2017
Soiuri de struguri: Chardonnay
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG.
Miros: note florale (flori de salcâm si tei), citrice
Gust: agrișe, măr golden, lime
Cu ce meniu se servește: ca aperitiv la preparate din pește, fructe de mare, carne albă, mozzarella, branzeturi proaspete
Temperatura de servire: 11-12 °C
Potential de invechire: 3-4 ani

Chardonnay 2018 poate fi cumparat(a) doar in multiplii de 1

La cumpararea acestui vin poti acumula 2 puncte

* Informatie obligatorie

Informatii produs

Acest vin, subtil, elegant si aromat, care exprimă caracteristicile tipice ale soiului Chardonnay, provine din primele plantatii de Chardonnay din Dealu Mare care au fost infiintate de S.E.R.V.E. in Ceptura in anul 2006.>/p/

Anul 2017, un an echilibrat din punct de vedere climatic, care a favorizat aromele prin faptul ca a fost mai putin cald decat precedentii si cu mai multa apa, a permis obtinerea acestui Chardonnay proaspat si elegant.

Vinul Cavalerului Chardonnay 2017, vinificat in vase de inox la temperatura controlata, pastrand prospetimea si aromele soiului este din nou o încântare pentru simțuri. Culoarea galben-intens, aroma florală cu note de salcâm, tei si citrice, completate de o aciditate echilibrată, plăcută, cu gust de măr golden și lime vă vor cuceri din prima clipă.

Vă recomandăm să-l serviți la o temperatură de 11-12 °C ca aperitiv sau acompaniat de preparate din carne albă, pește, fructe de mare, mozzarella sau brânzeturi proaspete.

Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de 3-4 ani.

Mai multe informatii

Livrare gratuita Nu

Spune parerea ta